مدل‌های مختلف مدیریت مدارس کشور  به شبکه‌ای از تبادل تجربه‌های آموزشی می‌تواند تبدیل شود

ساخت وبلاگ

به گزارش معاونت رسانه و ارتباطات آموزش‌وپرورش، سیدمحمد بطحایی با اشاره به فراخوان جشنواره «تجربه‌های موفق مدارس» اظهار کرد:از سال گذشته برنامه‌هایی برای تغییر و ارتقای جایگاه مدرسه در نظر گرفته‌ایم که برنامه‌هایی باهدف ارتقای توانمندی مدیر مدرسه آغاز کرده‌ایم.

وی افزود: مدیر مدرسه کنترل کیفیت مدرسه را انجام می‌دهد و باید سیاست‌های ابلاغی را در مدرسه اجرا کند البته مدیر مدرسه مسئول فرایند یاددهی و یادگیری در مدرسه است.

وزیر آموزش‌وپرورش خاطرنشان کرد: امیدوارم جشنواره «تجربه‌های موفق مدارس» به‌خوبی به مرحله اجرا دربیاوریم چراکه این جشنواره برای ترویج روش‌های موفق اداره مدرسه می‌تواند بسیار مفید واقع شود.

وی با قدردانی از زحمات و تلاش‌هایی که تاکنون برای جشنواره انجام‌ شده است، گفت: امیدوارم جشنواره «تجربه‌های موفق مدارس» در حوزه مدیریت آموزشی بسیار اثرگذار باشد و بتوانیم به‌تدریج این جشنواره را به شبکه‌ای از تبادل تجربه‌های آموزشی تبدیل کنیم.

بطحایی با اشاره به اهمیت تبلیغات و اطلاع‌رسانی این جشنواره در جامعه، تصریح کرد: در گوشه و کنار این کشور در مدارس رفتارها و مدل‌های مدیریتی دیده می‌شود که در قالب مدیریت آموزشی قابل‌تعریف است و تبلیغات و اطلاع‌رسانی برای این جشنواره دارای اهمیت است چراکه دو نکته برگزاری جشنواره و اشاعه این تفکر بسیار مهم است و در این زمینه بخشنامه‌ای با امضا مدیران کل به مدارس ارسال شود.

وزیر آموزش‌وپرورش تأکید کرد: از تمامی مراحل اجرایی و علمی جشنواره مستندسازی صورت گیرد چراکه می‌توانیم در ادامه مسیر جشنواره از مواردی که در مستندات مطرح می‌شود برای ارتقای جشنواره استفاده کنیم.

 در ادامه دبیر نخستین جشنواره ملی «تجربه‌های موفق مدارس» اظهار کرد: جشنواره دو کارگروه علمی و اجرایی دارد و بخش مسائل مالی و حقوقی بر عهده معاونت برنامه‌ریزی و توسعه منابع است. همچنین جشنواره دو دبیرخانه دارد که یک دبیرخانه در دانشگاه شهید رجایی و یک دبیرخانه در معاونت آموزش ابتدایی مستقرشده است و دبیرخانه کارگروه اجرایی از ۵اردیبهشت آغاز به کارکرده است.

وی افزود: شعار جشنواره از سند تحول بنیادین برگرفته‌شده است و در راستای مدرسه محوری است و بنا بر تأکید وزیر آموزش‌وپرورش با مدارس به‌صورت مستقیم ارتباط برقرار خواهیم کرد.

مجد فر تصریح کرد: کارگروه علمی نظام‌نامه علمی جشنواره را تدوین کرد، چارت جشنواره به مرحله نهایی رسیده است و وظایف مشخص شده است لذا هشت حیطه در جشنواره داریم که هفت حیطه در دوره ابتدایی و یک حیطه در متوسطه دوره دوم خواهد بود.

وی بابیان اینکه تاکنون ۴۵هزار نفر از سایت جشنواره بازدیدکننده داشته‌ایم، گفت: ارسال آثار تنها از طریق سایت جشنواره امکان‌پذیر است و برای طرح‌هایی که نیاز به‌راستی آزمایی دارند، ارسال ۱۰تصویر و فیلم ۱۰دقیقه‌ای پیش‌بینی‌شده است.

دبیر جشنواره تأکید کرد: یکی از مواردی که در فرم‌های داوری آثار گنجانده‌شده است، لزوم ارسال طرح‌ها در شش ساحت تربیتی سند تحول بنیادین است.

مجدفر تصریح کرد: نخستین جشنواره ملی «تجربه‌های موفق مدارس» با همکاری وزارت آموزش‌وپرورش و دانشگاه شهید رجایی برگزار می‌شود و در هفته اول مردادماه نتایج داوری آثار اعلام و در هفته اول شهریورماه جشنواره برگزار خواهد شد تا مدیران مدارس با دست‌پر سال تحصیلی را آغاز کنند.

دبیر نخستین جشنواره ملی «تجربه‌های موفق مدارس» با اشاره به اینکه دبیرخانه این جشنواره تا ۳۱خرداد ۹۸آثار را می‌پذیرد، اظهار کرد: جشنواره ملی «تجربه‌های موفق مدارس» در محورهای برنامه‌ریزی و مدیریت، فرآیند آموزش، فعالیت‌های فرهنگی و پرورشی، مشارکت والدین و جامعه محلی، فضا و تجهیزات، اقتصاد مدرسه و توسعه منابع، امور ویژه و آموزش و تحقق حقوق شهروندی که خاص دوره دوم متوسطه است، برگزار می‌شود.

مجد فر در ادامه گفت: پیشنهاد می‌شود هم‌زمان با جشنواره ملی تجربه‌های موفق مدارس نمایشگاه جانبی نوآوری‌ها و دستاوردهای آموزشی مدارس، سازمان‌ها و شرکت‌های ارائه‌دهنده خدمات و محصولات آموزشی در دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی برگزار ‌شود.

در پایان رئیس دانشگاه شهید رجایی با اشاره به وظایف کارگروه اجرایی جشنواره خاطرنشان کرد: بدین منظور در گام اول یک ستاد اجرایی در دانشگاه تشکیل شد که وظایف محوله را پیش می‌برد و پیشنهاد می‌کنیم با توجه به زمان باقی‌مانده تا جشنواره در عرصه اطلاع‌رسانی و تبلیغات بیشتر فعالیت شود.

 

انجمن اپتیک و فوتونیک ایران...
ما را در سایت انجمن اپتیک و فوتونیک ایران دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : انجمن اپتیک و فوتونیک ایران opsi بازدید : 269 تاريخ : يکشنبه 12 خرداد 1398 ساعت: 4:04

خبرنامه